Sunday, August 7, 2011

Identiti makcik Hajjah Keparat Alwuzara akhirnya didedahkan !

entry sebelum nie, saye tnunjukkan klu siapakah disebalik empunya nama yg layak dipanggil si laknatullah keparat alwuzara ini. 


Mak cik nie bkn sahaja bangga menhina dan mencaci islam , malah mengutuk Allah dan rasul nya dengan hina sekali dalam blognya~ nauzubillah...mungkin mak cik nie rase die kebal , xbleh didetect oleh sape2, yela sb gne name samaran dan mnggunakan imej Lady Gago yg berlantaikan kaabah, kiblat suci umat islam ~ sangat melampau !


Akhirnya si laknatullah nie telah dikenal pasti !!!


sekalung tahniah kpd team hackers Gaysec n pihak yg terlibat scara lngsung atau tidak langsung utk men'trace' si laknatullah nie


nie ic beliau mnurut JPN












NO IC = 850626146572 


X caye try semak kat sini --> http://www.jpn.gov.my/semakic/index.php




so, xlame lgi nak ngundi kan... bila chck kat daftar pemilih , rpe2 nye mak cik nie org Gombak






nak tengok muka si laknatullah nie ???
jeng3
|

|

|

|

|

|




senyuman si laknatullah..hehehe


nak lagi ??

|

|

|

|
 nie adalah keratan drpd Fb beliau dengan menggunakan nama Arlene Tan

mak cik keparat bersama temannya




utk info lebih lanjut n mengetahui bagaimana identiti beliau di hack boleh download file nye disini


alwuzara keparat finally revealed



p/s : sama2 lah kita berdoa semoga mak cik ini segera bertaubat dan kembali ke pangkal jalan...
sesungguhnya Allah Maha Pengampun dan Pemberi Rahmat















5 comments:

aku terkejut gila bila baca blog dia weyh...astaghfirullah al azim...

die nie dah melampau sngt~ nauzubillah

pihak berkuasa xkan dok tgk je....xde tindakan????xkan nk tunggu org ramai amk tindakan kot....

tu kne tye SKMM n Polis Malaysia...sebab depa nie je de kuase

Ada pix marina mahadhir juga ke kat pix bawah sekali tu ?

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...