[ WAJIB BACA ]Malek Noor terima Hidayah di usia 46 tahun

~kisah benar Ahli bina badan negara, dahulu beliau pernah meneguk arak dan makan daging khinzir semasa zaman jahil nyer~

Gaji dan elaun menteri- menteri di malaysia title

Rahsia kerajaan terbongkar. Mari kita lihat gaji-gaji golongan elit negara ini dan bandingkan dengan gaji anda.

STARBUCKS HALAL LAH !

“STARBUCK telah disahkan haram oleh JAKIM. Semua chocolate, vanilla dan coffee drinks kat Coffee Bean dan Starbuck contains E471 (Emulsifier 471), mono di-glycefideswhich dr animal origin (pork).~ betul ke ?

PAK SAMAD DIUGUT TARIK GELARAN SASTERAWAN NEGARA

Begitu mudah negara melupakan jasa insan terbilang seperti Pak Samad ini hanya kerana pandangan dan fahamannya yang tidak selari dengan kerajaan...inikah kerjaan demokrasi seperti yang kita mahu ??? renung2 kan..

(ESKLUSIF) 10 JAWAPAN KHAIRUL FAHMI MENGENAI KEPUTUSAN PUTUS TUNANG DENGAN ELIA!

Alasan Khairul Fahmi mengenai keputusan putus tunangnya dengan Elia

Wednesday, April 22, 2009


Monday, April 20, 2009

Akhirnya>>>>>>>>>

Haha ... saje nak berkongsi kegembiraan...... Aku dapat tajaan JPA ke Jepun !!!

APa SUdaH JAdi?????

apa sudah jadi.... hasrat man u utk merangkul lima trofi semusim akhirnya berkecai apabila tewas di tangan pasukan meningkat naik, Everton dalam perlawanan separuh akhir piala FA. Percaturan Sir Alex Ferguson nyata tidak menjadi apabila menurunkan semua pemain simpanan mudanya utk perlawanan yang berkesudahan seri tanpa jaringan di stadium wembley itu.......... Pemain bintang united Rio Ferdinand dan Dimitar Berbatov yang amat hampeh gagal menyempurnakan sepakan penalti yang amat mudah dan akhirnya mengesahkan kemenganan everton menerusi sepakan penati ke-4 , Phil Jagielka....

p/s: buat peminat MU anda diharap bersabar banyak-banyak haaha

Thursday, April 16, 2009

man u menang !!!

tahniah.. man u memang da best........idup man u . hahaha

Friday, April 10, 2009

kenangan PLKN

memag best giler, alamilah sendiri...hehe

selamt pagi dunia

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...