Tuesday, May 10, 2011

Jom Buat Duit Tanpa Modal Dengan Mudah !


Kita sering dengar masalah daripada membe-membe blogger kita yang diorang payah sangat nak dapat BE. .Sebab apa? Sebab trafik rendah. .Nak main klik-klik kat churp2 dengan heartbeat pun kadang-kadang kena tipu. .So, aku nak kongsi dan share dengan korang tentang penemuan baru aku ni. .Tak perlu pun trafik tinggi-tinggi semua boleh join. .Dan tak payah nak pasang banner ke apa ke. .Mudah sangat ! 
Tapi firstly korang kena ada akaun paypal dulu. .Sebab dia akan transfer mata menjadi duit kat akaun paypal korang. .So, korang buat akaun paypal dulu... Sila rujuk sini. .Cara Nak Buka Akaun Pay Pal dan korang jangan risau xperlu buat kad kredit paypal sbb korang leh transfer duit dari paypal trus ke akaun bank anda klik pada link ni yer tok tutorialnya


Selepas buat 2 tutorial diatas, sila ikut step untuk register di iPanelOnline dibawah pula k. . .
REGISTER
1) Korang gi kat laman web iPanelonline..
2) Korang register macam biasa (macam nak buat email je)
3) Lepas korang dah register korang tgok email korang sebab activation link akan dihantar ke email dan perlu klik link tu baru status keahlian anda disahkan. .slepas login ke akaun anda sila pergi ke button Mata Saya... korang akan diberi mata percuma oleh pihak iPanelonline sebanyak 50 ataupun RM0.50

MACAM MANA NAK TAMBAH MATA @ DUIT
1) Selepas 1 hari atau beberapa jam selepas tu korang akan terima beberapa survey dan setiap server yg anda jawab beberapa mata akan diberikan.
2) Korang kena jawab survey tu dengan sejujur-jujurnya. .kalau korang jawab jujur akan menambah peluang anda untuk mendapat mata yang banyak. .
3) Copy link invite yang akan dia bagi nanti dan suruh rakan anda register di link itu. 50 mata akan anda peroleh !
4) Pastu semak mata pada kolum pemberian. .
*500 mata = RM5.00

MACAM MANA NAK TEBUS MATA JADI DUIT
1) Korang klik kat Menebus Markah pada halaman saya
2) Korang nampak gambar duit kan? Pilih amount yang korang nak... (minimum RM5 = 500 mata)
3) pastu ikut la dia punya arahan... 
Dah ramai yang berjaya cashout daripada program nih termasuk aku yang baru beberapa minggu join. .huhu.Korang ley tgok gambar screen snap duit aku yg terkumpul kat bawah ni yer. .


Klik untuk besarkan.


Apa lagi... Jomla join...
p/s : rezeki jangan ditolak, musuh jangan dicari... Ahakss...


Sumber : Jom Buat Duit Tanpa Modal Dengan Mudah !|Segalanya Disini. . . 

0 comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...